Menu Close

Sales d'espera

Disposem de tres còmodes sales d’espera ben diferenciades; sala d’espera per a gossos, sala d’espera per a gats, i sala d’espera per a veure als pacients hospitalitzats. D’aquesta manera, la teva mascota podrà passar una estona agradable sense compartir l’espai amb altres espècies mentre espereu per a ser atesos pels nostres especialistes.
 

Sales de visita

Disposem d’àmplies consultes per a explorar al teu animal. A més, estan separades per espècie; tenim 2 consultes dedicades exclusivament per a gossos i una consulta només es visiten gats. D’aquesta manera, l’espècie felina, que s’estressa fàcilment, pot gaudir de total llibertat mentre l’explorem i a més no detectarà cap mena d’olor de gossets que s’hagin visitat abans. 

La sala de visita per a gats compte a més amb un sistema de feromones felines; són substàncies volàtils que relaxen a l’animal, facilitant així el seu pas per les nostres instal·lacions. 

Les consultes per a gossos són molt àmplies, pensades per a poder visitar còmodament qualsevol tipus de pacient; des de gossets de 2kg a grans cànids de més de 90kg.

Hospitalització

Comptem amb tres sales ben diferenciades per a hospitalitzar als nostres pacients: 

  • Hospitalització felina: amb gàbies preparades per a minimitzar l’estrès d’aquesta espècie tan delicada, podran pujar a còmodes prestatges per a sentir-se més segurs a més de tenir un espai per a l’aliment i la beguda, i un altre ben diferenciat per a la seva safata higiènica. 
  • Hospitalització canina: disposem d’amplis boxs de diferents grandàries per a adaptar-nos a qualsevol grandària de gos.
  • Hospitalització per a animals amb alt risc de contagi: quan un animal amb una malaltia fàcilment transmissible necessiti d’hospitalització, gaudirà igualment d’un ampli i còmode box on recuperar-se sense córrer el risc de contaminar la resta de les nostres instal·lacions i pacients.

Laboratori i prequiròfan

En aquesta sala és  porta a terme el dia a dia del nostre centre. En ella, prepararem als pacients de manera asèptica per a ser portats de manera posterior a quiròfan. Ben comunicades però sense risc de portar un agent infecciós a la sala de cirurgia, reduint al mínim el risc quirúrgic.  

A més, en aquest espai realitzarem ràpidament anàlisi de sang, observarem mostres al microscopi, o realitzarem procediments com les quimioteràpies o extraccions de manera que l’animal, aïllat de tot soroll, pugui estar més tranquil mentre treballem amb ell. 

Quiròfan

Un ampli quiròfan, equipat per a atendre qualsevol tipus de cirurgia. Comptem amb generadors i bombones d’oxigen, monitor de constants per al control de les anestèsies, respirador automàtic per als pacients que el requereixin, bombes d’infusió, etc. 

És molt important comptar amb tots els mitjans necessaris en una sala de quiròfan per a poder atendre qualsevol situació d’emergència que pugui sorgir ja sigui de dia o de nit; estarem preparats per a actuar ràpidament en qualsevol mena de circumstància

Diagnòstic per la imatge

En aquest espai disposem de: 

  • Aparell de raigs X digital directe: la més alta tecnologia al servei de la medicina. Sabem que els animals poden estressar-se quan tractem de treure radiografies; per a minimitzar l’estrès i no haver de repetir el procediment si la imatge surt malament, podrem revelar la radiografia directament en l’ordinador en només 15 segons.
  • Aparell d’ecografies: amb el nostre modern ecògraf, podrem valorar fàcilment qualsevol teixit i zona de l’animal; abdomen, zona del pit, musculatures, globus ocular… D’aquesta manera, podrem arribar a un diagnòstic precís de forma més ràpida i facil

Perruqueria canina i felina

En Vetropía Veterinària oferim un servei de salut integral; la higiene i el correcte manteniment de pell, mantell, ungles, oïdes… és molt important per a una bona qualitat de vida per als peluts de la casa. 

Disposem de banyera adaptada a gossos i gats de qualsevol grandària, amb còmodes escales d’accés per als animals més grans o amb dificultat de moviment. Seguint aquesta mateixa línia de comoditat i confort, disposem també d’una taula d’higiene elèctrica; d’aquesta manera, els animals no hauran de fer cap esforç en un moment de relax com és l’estona d’higiene. 

Tota la línia de cosmètica que utilitzem és d’alta qualitat, amb diferents productes que s’adaptaran a les necessitats individuals de cada pacient