Menu Close

Blog

Acollir un gat en la teva llar pot tenir uns certs perills sanitaris. Descobreix tot el que has de saber sobre la zoonosis felines i protegeix els teus amb Vetropia veterinària.

Evita l’estrès al teu gat aquest estiu! Vetropia veterinària t’ajuda! L’estrès en gats durant l’estiu: Com cuidar-los i prevenir problemes Endinsa’t en …

La zoonosi en gats és una alerta que els animals, a més d'estimar-los molt, hem de tenir una cura especial amb ells. El tracte i la cures, són crucials per a la seva seguretat i la nostra. A Vetropia veterinària volem que coneguis tot el necessari sobre aquest problema i com prevenir els seus riscos. Abans de tot, hem de deixar clar que les probabilitats de sofrir aquest mal són baixes si tenim una higiene correcta i una cura adequada del nostre pelut. Els gats no són animals perillosos, però si que hem de conscienciar-nos de les conseqüències de fer les coses malament.

L'estiu ja és aquí i amb això les anhelades vacances que tant hem merescut al llarg de l'any. És hora d'anar a la platja, visitar als nostres parents al poble o conèixer nous països. Unes experiències a les quals no poden faltar cap membre de la família, inclòs els teus gossos i gats. Et comptem els consells de viatge per a mascotes que faran que tot vagi a la perfecció.

Sortir al carrer amb la nostra mascota és una activitat que tot amo ha de realitzar amb soltesa. Passejar amb el teu gos és una experiència que serveix, a més de per a satisfer les seves necessitats, unir-nos amb el nostre gos. La confiança i l'educació són peces claus per a fer del passeig un mer tràmit. Tanmateix, en moltes ocasions això no és així. En Vetropia et donem la resposta a tots els dubtes que et planteges a l'hora de passejar amb el teu gos S'ha acabatel teu sofriment!

La diarrea en gossos i gats Primer de tot… no t’alarmis abans d’hora! Que el teu gos o gat tingui diarrea, no …

FLUTD: l’enfermetat del Tracte Urinari Inferior Felí Has sentit parlar en alguna ocasió de la FLUTD? També coneguda com a Malaltia del …

El virus de la leucèmia felina (FeLV) és un retrovirus molt contagiós capaç de causar la mort al nostre gat. Saps quins són els seus símptomes, maneres de contagi i com tractar la malaltia en cas que el teu animal la tingui?