Menu Close

Blog

Des del nostre centre veterinari Vetropia, t'expliquem tot sobre l'esterilització en mascotes. Què és, beneficis, mites... Informa't aquí!

Submergeix-te en una anàlisi profunda sobre la criptorquídia en gossos amb Vetropia Veterinària. Des dels diferents tipus fins als símptomes, tractaments i la importància de la intervenció primerenca. Garanteix la salut i felicitat del teu company pelut amb la nostra guia detallada.

Acollir un gat en la teva llar pot tenir uns certs perills sanitaris. Descobreix tot el que has de saber sobre la zoonosis felines i protegeix els teus amb Vetropia veterinària.

Evita l’estrès al teu gat aquest estiu! Vetropia veterinària t’ajuda! L’estrès en gats durant l’estiu: Com cuidar-los i prevenir problemes Endinsa’t en …

La zoonosi en gats és una alerta que els animals, a més d'estimar-los molt, hem de tenir una cura especial amb ells. El tracte i la cures, són crucials per a la seva seguretat i la nostra. A Vetropia veterinària volem que coneguis tot el necessari sobre aquest problema i com prevenir els seus riscos. Abans de tot, hem de deixar clar que les probabilitats de sofrir aquest mal són baixes si tenim una higiene correcta i una cura adequada del nostre pelut. Els gats no són animals perillosos, però si que hem de conscienciar-nos de les conseqüències de fer les coses malament.

L'estiu ja és aquí i amb això les anhelades vacances que tant hem merescut al llarg de l'any. És hora d'anar a la platja, visitar als nostres parents al poble o conèixer nous països. Unes experiències a les quals no poden faltar cap membre de la família, inclòs els teus gossos i gats. Et comptem els consells de viatge per a mascotes que faran que tot vagi a la perfecció.

Sortir al carrer amb la nostra mascota és una activitat que tot amo ha de realitzar amb soltesa. Passejar amb el teu gos és una experiència que serveix, a més de per a satisfer les seves necessitats, unir-nos amb el nostre gos. La confiança i l'educació són peces claus per a fer del passeig un mer tràmit. Tanmateix, en moltes ocasions això no és així. En Vetropia et donem la resposta a tots els dubtes que et planteges a l'hora de passejar amb el teu gos S'ha acabatel teu sofriment!

La diarrea en gossos i gats Primer de tot… no t’alarmis abans d’hora! Que el teu gos o gat tingui diarrea, no …

FLUTD: l’enfermetat del Tracte Urinari Inferior Felí Has sentit parlar en alguna ocasió de la FLUTD? També coneguda com a Malaltia del …

El virus de la leucèmia felina (FeLV) és un retrovirus molt contagiós capaç de causar la mort al nostre gat. Saps quins són els seus símptomes, maneres de contagi i com tractar la malaltia en cas que el teu animal la tingui?