Menu Close

El nostre equip

Vetropía Veterinària neix de la il·lusió de crear una utopia veterinària on tant propietaris com animals es sentin segurs i rebent la millor atenció mèdica possible. Volem oferir un servei integratiu utilitzant la medicina convencional i també l’alimentació més natural possible per ajudar a tractar i prevenir un gran nombre de patologies.

Seguim la filosofia Tender Loving Care. Aquesta tècnica de maneig tracta d’acompanyar als animals en la seva recuperació no només físicament, si no també a nivell emocional. A Vetropia Veterinària cuidem dels teus quan tu no pots, ens comprometem a fer-los sentir com a casa amb música relaxant, llits còmodes, espais agradables i amb molt de tacte i amor.

Alba Pérez

Veterinaria en cap

Graduada per la Universitat Autònoma de Barcelona a la promoció de 2008, es va dedicar a la formació a Anglaterra i a la pràctica de diverses pràctiques oficials a l'Hospital Clínic Veterinari de la UAB. Després d'acumular anys d'aprenentatge i experiència clínica en diferents centres veterinaris es va especialitzar en Nutrició Natural i va decidir posar-se en marxa per crear Vetropía a les xarxes socials, amb l'objectiu d'ajudar a tots els propietaris d'animals difonent els seus coneixements, d'aquí va néixer la idea de crear la seva pròpia clínica veterinària amb la seva companya i així oferir el millor servei possible aplicant la medicina més novedosa.

Naiara Buzón

Auxiliar veterinaria en cap

Va completar el seu curs d'auxiliar veterinària a Barcelona a la promoció de 2013. Va acumular experiència en centres veterinaris de referència a la comarca del Maresme convertint-se en la responsable d'auxiliars d'urgències, on va conèixer l'Alba i juntes van decidir crear aquest bonic projecte, compartint el seu amor i passió pels animals.

Cristina Ortiz

Responsable del servei de Cirurgia de Teixits Tous. Veterinària Internista

Graduada a la Universitat de Còrdova al 2019, en la qual va fundar al costat de diverses companyes l'Aula Felina. Va començar la seva carrera en una clínica felina a Màlaga. Després de dos anys en la zona se'n va anar a Bèlgica, on ha treballat en un hospital durant un any. Actualment s'està especialitzant en medicina felina encara que la cirurgia i l'oftalmologia també són àrees que li interessen molt. Per a ella són imprescindibles el maneig pet friendly i la formació contínua, intentant donar sempre el millor als seus pacients.

Nuria Casaldàliga

Auxiliar Veterinaria

Va acabar el curs d'Auxiliar tècnica veterinària en 2021 i va fer de la seva passió la seva professió. Va cursar les practiques i va treballar en Hospital veterinari de Referència del Vallés fins que es va topar amb Vetropia, on està creixent com a professional envoltada de la millor filosofia veterinària.