Menu Close

Tot el que necessito saber per a aconseguir passejar amb el meu gos de manera perfecta

Sortir al carrer amb la nostra mascota és una activitat que tot amo ha de realitzar amb soltesa. Passejar amb el teu gos és una experiència que serveix, a més de per a satisfer les seves necessitats, unir-nos amb el nostre gos.
La confiança i l’educació són peces claus per a fer del passeig un mer tràmit. Tanmateix, en moltes ocasions això no és així. En Vetropia et donem la resposta a tots els dubtes que et planteges a l’hora de passejar amb el teu gos S’ha acabat el teu sofriment!

ELS DUBTES MÉS BÀSICS A l’HORA DE PASSEJAR AMB EL MEU GOS
QUANT TEMPS HAIG DE PASSEJAR AMB EL MEU GOS?

No és qüestió de posar-se un temps exacte. L’important és que l’animal tingui temps per a desfogar l’energia i realitzar exercici diari. Deixa que es relacioni amb altres gossos, estigui en contacte amb la naturalesa i desenvolupi el seu físic.
Passejar amb el teu gos no és un tràmit. No es tracta de sortir al fet que faci les seves necessitats i tornar a casa al més aviat possible. Si per falta de temps no pots realitzar passejos més llargs, juga amb ell quan tornis a la llar per a completar el seu exercici.

HAIG DE PASSEJAR AMB EL MEU GOS TOT ELS DIES?

Sí. Sí. I sí. No podem deixar al nostre gos sense realitzar les seves necessitats en l’exterior cap dia. És fonamental que sociabilitzi i tingui relació amb el carrer i les seves diferents zones. Per a completar el dia perfecte amb ells, has de passejar amb el teu gos tres vegades al dia. Reparteix els seus passejos entre el matí, la tarda i la nit en funció del teu temps.

QUÈ HAS DE PORTAR AMB TU?

La corretja no és l’únic element que hem d’utilitzar per al passeig. És primordial cuidar els nostres carrers i espai; per a això porta sempre amb tu bosses per a recollir les seves necessitats. Altres utensilis com els premis o les seves joguines complementen un bon passeig.
En funció de la distància del passeig i el clima existeixen altres objectes que no has d’oblidar a l’hora de passejar amb el teu gos: un abeurador portàtil per als grans esforços o dies de major calor i un jersei o impermeable per als dies de fred o pluja.

APRENDRE A PASSEJAR AMB EL MEU GOS DE MANERA CORRECTA
COM PASSEJAR AMB EL MEU GOS Al MEU COSTAT?

Perquè siguis tu qui passegi a l’animal i no a l’inrevés, cal ser pacient. Si el teu gos decideix anar per un camí diferent de l’establert en el seu recorregut diari, hem de corregir immediatament amb una estirada de la corretja. Hem de deixar clar qui mana i establir un senyal clar de “no”. El moment de passejar amb el teu gos és ideal per a practicar l’obediència, ja que després de l’exercici és més fàcil d’ensinistrar i presta més atenció.
Igual que li marquem els seus errors, hem de fer el mateix quan ho faci de manera correcta. Els “premis” són la millor opció: porta amb tu alguna chuche o felicita’l verbalment o amb una carícia.

HAIG DE CANVIAR LA RUTA QUE REALITZO?

No hem de fer el passeig una mica monòton i repetitiu. Si el nostre gos associa sempre el mateix recorregut, al final associarà per on ha d’anar i marcarà el ritme. Canvia de tant en tant perquè quin pendent de tu i siguis la seva guia.

QUÈ ÉS EL MÉS IMPORTANT A l’HORA DE PASSEJAR AMB EL MEU GOS?

Divertir-se junts! Si no gaudim de la companyia del nostre ca fent una passejada, acabarà sent un càstig per als dos. Gaudeix del temps que passeu a l’aire lliure, apreneu l’u de l’altre i tot serà molt més fàcil.
Amb tots aquests consells, el teu amor pel teu millor amic i una mica de paciència aconseguiràs que el passejar amb el teu gos sigui el millor moment del dia. En Vetropia volem que gaudis de la teva mascota en tot moment, no dubtis a contactar-nos per a qualsevol dubte o pregunta Ens veiem en el pròxim blog!